Nieuwe hotspot: Sabrosa

Blog, Europe, My private stories, The Netherlands

 

2B3078ABE74643849841380EED6860C5

Vorige maand werd er een nieuw restaurant geopend in Soest-Zuid. Dat geeft natuurlijk een reden om uit lunchen te gaan om te ontdekken hoe deze nieuwe plek is. Sabrosa is een mediterraans restaurant met een robuuste, stoere uitstraling. Je kunt er lunchen, borrelen, dineren of lekker een drankje komen doen. De bar heeft een plek midden in het restaurant gekregen waar je op een hoge stoel kunt plaatsnemen, maar er zijn ook genoeg lage tafeltjes waar je kunt gaan zitten.

IMG_6997

Ik koos voor de zalm met kruidenmayonaise en kappertjes op bruin boeren landbrood. Een goede keus, het smaakte heerlijk! Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide salade of een warm gerecht als lunch. Er wordt gewerkt met verse producten en ingrediënten van het seizoen. Het is een open keuken waardoor je mooi kunt meekijken hoe je gerecht bereid wordt.

Volgende keer kunnen we hopelijk een plaatsje nemen op het zonnige terras, dat was toen helaas veel te koud. Ik ga er zeker nog een keer terug komen om meer van het lekkers te proeven.

IMG_6996.JPG
Meer informatie: www.sabrosasoest.nl

Een gedachte over “Nieuwe hotspot: Sabrosa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s