Dé oplossing voor je huidproblemen

Blog, Europe, My private stories, The Netherlands

17349797_765616836923091_822284137689437209_o

 

Jarenlang heb ik last gehad van een onzuivere huid. Ik heb van alles geprobeerd om dit te verhelpen. Verschillende producten, antibiotica, de pil en zelfs heftige medicatie. Sommige dingen deden niks, andere deden tijdelijk hun werk maar nooit was het helemaal goed. Tot ik de tip kreeg om naar Vital in Veldhoven te gaan. De acné specialist van de Benelux. Dé gouden tip voor mij, had ik dit maar eerder geweten! Ik was van te voren een beetje sceptisch of dit dan wel echt zou werken, voor mij was dit ook het laatste wat ik wilde gaan proberen.

Ik had gebeld voor een eerste afspraak. Het eerste consult is gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt daarna zelf beslissen of je met de behandelingen wilt starten. Ze werken met een behandelplan waar de binnenkant én de buitenkant behandeld wordt. Als eerste wordt er gekeken naar je huid en aan de hand daarvan een behandelplan opgesteld.

Ik heb ervoor gekozen om meteen de eerste keer dat ik er was ook een voedselallergie test te doen. Met een pen-elektrode worden er allerlei producten getest. Bij mij kwam er nogal wat uit waar mijn huid op reageert. Ik mag geen chocolade, varkensvlees, rode peper, tonijn, vruchten met een grote pit en geen enkele soort kaas meer eten. Dat was even balen, daar had ik mij niet op voorbereid!

De tweede stap is een algenontslakkingskuur. Hierbij worden alle afval- en gifstoffen uit het lichaam verwijderd. Dit duurt 21 of 42 dagen. Dit verschilt per persoon.

De derde stap zijn de huidbehandelingen. Hoe vaak je moet komen is afhankelijk van hoe je huid is. Je moet minimaal 7 keer een behandeling die elke week plaats vind, daarna wordt er afgebouwd.

De vierde stap is de huidproducten die je daar kunt kopen. Dit zijn therapeutische producten die snel en effectief resultaat geven.

793-Image_skin_care_vital_c

Het is vrij duur om deze behandelingen te gaan doen en er gaat veel tijd in zitten, maar dat is het zeker waard vind ik! Bij sommige verzekeraars kun je een deel vergoed krijgen. Ik ben inmiddels klaar met mijn behandelingen en heb als afsluiting ook nog een littekenbehandeling gedaan. Ik ben super tevreden met het resultaat. De bedoeling is om de verzorgingsproducten van hun te blijven gebruiken en om de producten waar ik niet tegen kan niet meer te eten om dit resultaat te blijven behouden. Het is eventueel wel nodig om af en toe nog een onderhoudsbehandeling te doen bij Vital. Ik ben zo blij met het resultaat dat ik anderen met huidproblemen het zeker wil aanraden om hier ook heen te gaan!

Je kunt bij Vital niet alleen terecht voor acné, maar ook voor littekenbehandelingen, eczeem, couperose, laserontharing of pigmentvlekken. Voor meer informatie kun je kijken op hun website: www.acnetherapie.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s