BUUF in de serre

Blog, Europe, My private stories, The Netherlands

BUUF in de serre

Ik heb weer een leuke hotspot ontdekt in Amersfoort. Graag kom ik steeds weer op nieuwe plekjes en dit leuke tentje kwam ik tegen op Facebook. Het zit een beetje verstopt net buiten de winkelstraat, vandaar dat ik er zelf nog nooit langs was gelopen.

img_6674

ij BUUF in de serre kun je genieten van heerlijke hartige en zoete taarten en wat te drinken. De taarten zijn niet gericht op uiterlijk, maar vooral op smaak. Alles is zo puur en natuurlijk mogelijk, iets wat mij altijd aanspreekt. De inrichting is echt leuk, helemaal mijn ding!

img_6671

 

Nadat we door de stad zijn geslenterd langs wat winkeltjes ploffen we hier neer om wat van het lekkers te gaan proberen. Ik kies voor een latte macchiato en een sinaasappel amandeltaartje. Ik vind het super lekker! Een verrassende smaak. Mijn vriendin kiest voor een munt thee en een hartig taartje, pastinaak met feta en walnoten. Ook zij vind het heerlijk.  Een gezellig tentje om even bij te kletsen en te genieten van wat lekkers.

IMG_6673.JPGTaart kan altijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s