Hotspot Amersfoort

Blog, Europe, My private stories, The Netherlands

Hotspot Amersfoort

 

Vorige week ging ik samen met een vriendin lunchen bij SEM (Sla en Meer) in Amersfoort. Een gezellig plekje om een drankje en hapje te gaan doen midden in de stad. Vrijwel alles is er biologisch en er worden geen geraffineerde suikers gebruikt. Je kunt er niet alleen verschillende salades eten, maar ook broodjes, een soep of een gezond taartje.

FullSizeRender-1.jpg

Ik had gekozen voor een spelt broodje met zoete aardappel houmous met daarbij een sapje van wortel, sinaasappel, kurkuma en gember. Het ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens lekker!

fullsizerender-2

We zaten zo gezellig te kletsen en wilden eigenlijk ook nog wel een taartje proeven, dus we namen het er van! Ik nam de huisgemaakte cheesecake met sinaasappel en pompoen. Heel anders dan een gewone cheesecake, het smaakt lekker fris door de sinaasappel. Er zit geen suiker in, dus zo kun je zonder schuldgevoel toch een lekker taartje eten.

 

Als je geen tijd hebt om even te gaan zitten kun je je bestelling ook meenemen. Ik vind SEM een leuke hotspot en kom er zeker nog eens terug!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s