Liev & Hip voor Inside The Same

Africa, Blog

Liev & Hip voor Inside The Same

Sinds kort ben ik vrijwilliger bij stichting Inside The Same. Deze stichting zet zich in voor kinderen met albinisme in Tanzania. Al snel kwam ik op het idee om via mijn webshop Liev & Hip steun te bieden aan de stichting. Ik bedacht dat ik van elke verkochte dromenvanger of beestenketting €1,- ging doneren. Dat plan ging ik meteen uitvoeren en werd op de site gezet.

16601602_1675734709393769_129161401005254577_o

Pas geleden hebben we een fotoshoot gedaan met de kinderen van Gabriëlle (oprichtster van de stichting) die albinisme hebben. Het leek mij mooi als zij op de foto gingen met de beestenkettingen van Liev & Hip. Wij hopen met deze foto’s nog meer mensen te kunnen bereiken die ook een beestenketting willen kopen om zo de kinderen in Tanzania met albinisme te helpen.

img_6386

Alle kettingen zijn uniek en maak ik zelf met de hand. Op aanvraag is het ook mogelijk een ketting met andere kleuren of dieren te maken. Hoe mooi is het om op deze manier een kleine bijdrage aan de stichting te kunnen geven? Een leuke ketting voor de kids én een goed doel steunen in één!

De beestenkettingen zijn te koop in mijn webshop www.lievenhip.nl

img_6384

Voor meer informatie over stichting Inside The Same kun je op hun website terecht: www.insidethesame.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s