Erawan National Park

Asia, Blog, My travel stories, Thailand

Erawan National Park

Vanuit Kanchanaburi nemen wij de bus naar de Erawan watervallen. De busreis duurt ongeveedscn1072r anderhalf uur en kost iets meer dan een euro. Het is een oude bus waarvan alle ramen open staan en die volhangt met ventilators. Bij het park aangekomen kopen we een entreeticket en gaan dan zelf op pad. Je kunt ook met een georganiseerde tour mee, maar wij wilden lekker op ons eigen tempo kunnen lopen. Je sneakers zijn wel een must have voor deze hike. Het is een aardige klim omhoog door de jungle heen en dat is op je slippertjes niet echt zo fijn.
Wat is het hier ongelofelijk mooi. Helderblauw water, adembenemende watervallen en zoveel groen om ons heen. Er zijn 7dscn1081 niveau’s die je omhoog kunt klimmen. Bij het 6e niveau stoppen we. Het heeft de afgelopen dagen veel geregend en het wordt steeds lastiger om verder omhoog te kunnen omdat er nog stukken van het pad onder water staan. Als we het pad terug naar beneden nemen stoppen we onderweg om het water in te gaan. Ik ben er na een paar tellen gillend weer uit. De grote vissen knabbelen aan mijn voeten. Het lijkt wel een Fish Spa, maar dat is nou net niets voor mij! We genieten nog even van de mooie omgeving en lunch voordat we de bus weer terug nemen. Als wij denken dat de bus vol zit en weg willen lopen roept de chauffeur ons dat hij nog wel plek heeft. Hij geeft ons een plek naast hem en na ons komen er nog veel meer bij. De chauffeur propt iedereen tegen elkaar. Sommigen zitten op de grond of staan in het gangpad. Het busje is volgeladen, ready to go!
dscn1090

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s