Stichting Inside The Same

Africa, Blog

16142757_10209421366666058_1978069640579905041_n

Stichting Inside The Same

Deze stichting is opgericht door Gabrielle. Ik heb een tijd geleden op haar kinderen gepast en vandaar ben ik in aanraking gekomen met de stichting die zij heeft opgezet. Haar verhaal pakte mij meteen. De kinderen met albinisme in Tanzania hebben het heel erg slecht. Veel kindjes hebben kanker, malaria, ernstige wonden en leven onder slechte omstandigheden. Na mijn reis door Thailand heb ik besloten dat ik iets goed wil doen en neem contact op met Gabrielle. Ik wil graag vrijwilligerswerk doen en dat is bij hun mogelijk. In mijn webshop www.lievenhip.nl verkoop ik handgemaakte dromenvangers en beestenkettingen. Sinds kort gaat er per verkocht product €1,- naar Inside The Same. Op deze manier kan ik al een kleine bijdrage leveren.

15966073_1492830437411059_8787463078660439586_n

Ook kan ik de stichting helpen door mee te helpen met het onderhouden en bijwerken van de website en social media. Daarnaast mag ik dit jaar zelfs al mee naar Tanzania om van dichtbij mee te kunnen helpen! In juni ga ik 2 weken met de stichting mee. Super mooi dat ik deze kans krijg. Hopelijk komen er nog veel meer ideetjes om de kindjes in Tanzania te kunnen gaan helpen. Wil je meer weten over de stichting? Kijk dan even op hun website: www.insidethesame.com

Advertenties

Een gedachte over “Stichting Inside The Same

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s